Soulful

Working

+ Living

YOUR CREATIVE HOME

create effortlessly

in a space encompassing

the slow flow of time,

the rediscovered calmness of life,

the sheer joy of work.

Scroll OM HET VERHAAL TE LEZEN

WoRK where you feel at home

Wat als elke dag zou voelen als zondag?

Werken bij Sundē moedigt je aan om afleidingen even aan de kant te zetten en een manier van werken te vinden die je focus & creativiteit bevordert. Een inspirerende omgeving die een rustgevend werk-leven ritme ondersteunt, versterkt je creativiteit en brengt je beste zelf naar boven.

De space is gevestigd nabij het Centraal Station in Antwerpen. Het gebouw brengt authentieke elementen van weleer, zoals het magnifieke plafond, en een minimaal interieur samen. Goed design is een groot deel van onze zoektocht naar een rustgevende space om in te werken en te creëren. We hebben voornamelijk gewerkt met natuurlijke elementen, zachte kleuren en daglicht om niet alleen een fotowaardige set-up te creëren, maar ook om rust op te roepen en de zintuigen te prikkelen tijdens het werk.

Vind inspiratie in elk authentiek hoekje van deze ruimte. Be here, one place at a time, mind and body.

Gaëlle Vandenplas

Christine Smeyers

Sundē team

Gaëlle voelt zich het meeste thuis op een yogamat of achter een microfoon. Naast co-founder van Sundē geeft ze ook yogalessen in deze space, en overtuigt ze anderen van hun zangtalenten als vocal coach. Ze is net zoals Christine overtuigd van een andere, slow manier van leven en helpt anderen graag om zich ook zo rustig in hun vel te voelen.

gaelle@sunde.be

christine@sunde.be